News

Article Title

Projects | Major Renovations at Argonne National Laboratory

Img 1088 (1)

Story:

At first glance one would think that the original auditorium space in Building 203 at the Argonne National Laboratory was stuck in a different era. The space contained worn out finishes, flooring, seating arrangements and lighting fixtures that made the space aesthetically unpleasing, unstimulating and outdated. Argonne looked to retainer architect Bailey Edward in order to rejuvenate the space.

Bailey Edward renovated the auditorium by installing new lighting fixtures, ceiling finishes, wall finishes, floor finishes and acoustic panels. At the same time, an underutilized break room was transformed into a functional conference / reception room area that can be used by both staff and visiting guests. With an updated and modern appearance, the new auditorium area provides a stimulating and lively environment for learning and discussion.