Community

Education

Img_1088
Img_1086
Img_1095

Project Thumbnails

  • Img_1088
  • Img_1086
  • Img_1095

Project Summary

The original auditorium and reception areas contained worn out finishes, flooring, seating arrangements and lighting fixtures which made them aesthetically unpleasing, unstimulating and outdated. In order to rejuvenate these spaces, new lighting, ceiling finishes, wall finishes, floor finishes, and acoustic panels were installed to bring the previously dingy and bland areas a fresh clean appearance. With these updates, the spaces provide a stimulating and lively environment for learning and discussion.

Location

Lemont, Illinois

Img_1081

Design Vignette

In addition to renovating the auditorium, an underutilized break room was transformed into a functional conference / reception room area that can be used by both staff and visiting guests.